Contact Ons

Contact High Frequency TV, we zijn hier om te luisteren en te helpen.

We waarderen uw interesse in het contact opnemen met ons. Gelieve uw correspondentie in te dienen via het onderstaande formulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Welkom bij High Frequency TV! We zijn toegewijd aan het machtigen, transformeren en inspireren van ons publiek. Als u vragen, feedback of interesse heeft om met ons samen te werken, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via een van de onderstaande kanalen. Uw inzichten en interacties zijn van onschatbare waarde voor ons, en we streven ernaar uw ervaring zo boeiend en informatief mogelijk te maken.

Hoe Contact High Frequency TV

Email Ons: Voor algemene vragen, feedback of suggesties, aarzel niet om ons een e-mail te sturen op [email protected]. We streven ernaar om binnen 24 uur op werkdagen te reageren op alle e-mails.

Bel Ons: Als u de voorkeur geeft aan een directere aanpak of onmiddellijke hulp nodig heeft, kunt u onze klantenservice bellen op +212 703 170 181. Ons toegewijde team is beschikbaar van 9.00 tot 18.00 uur (GMT), van maandag tot vrijdag.

Sociale Media: Volg ons op onze sociale mediaplatformen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen. U kunt ons rechtstreeks een bericht sturen via platforms zoals Twitter, Facebook of Instagram. Ons team controleert deze kanalen regelmatig en reageert snel.

Wat Te Verwachten Na Contact

Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u het volgende verwachten:

  • Snelle Reactie: We geven prioriteit aan tijdige reacties en streven ernaar binnen één werkdag te reageren op e-mails en formulierinzendingen.
  • Gepersonaliseerde Interactie: Of u nu contact met ons opneemt via telefoon of e-mail, ons team zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak om aan uw specifieke behoeften en vragen te voldoen.
  • Follow-Up: Voor complexere vragen of samenwerkingen kunnen we een follow-up gesprek of vergadering inplannen om verdere details te bespreken.

Bij High Frequency TV is uw stem belangrijk. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een potentiële samenwerking, we kijken ernaar uit van u te horen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken om dromen waar te maken.