Abdelmajid Bernaki, de waarnemend president, is nu de officiële president van Wydad Casablanca, ter vervanging van de afgezette president Saïd Naciri, die verwikkeld is in juridische kwesties.

Abdelmajid Bernaki werd verkozen tot president van Wydad Casablanca tijdens de buitengewone algemene vergadering die volgde op de gewone algemene vergaderingen die op donderdag 28 maart werden gehouden in een luxe hotel in de economische metropool.

De nieuwe president van het Rode team werd verkozen met 81 stemmen tegen 3 onthoudingen.

De verkozen lijst omvat ook als leden Abdessadek Mourchid, Hicham El Mellakh, Kamal Lahlou, Mustapha Mellouki, Nabil Lahlou, Saad Drieb, Brahim Laassri, Mohamed Idrissi, Abdellah Bennani, Mouhcine Benssouda, en El Kassri Mohamed Adil.

Voorafgaand aan deze buitengewone algemene vergadering hield Wydad Casablanca zijn gewone algemene vergaderingen voor de seizoenen 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 en 2022-2023.

Deze verandering komt na ongeveer een decennium van het “bewind” van Saïd Naciri, die momenteel gevangen zit in de gevangenis van Oukacha vanwege zijn betrokkenheid bij de zaak “Escobar du Sahara”.

Ter referentie, Wydad Casablanca staat momenteel op de 5e plaats in de stand van de Botola Pro D1 Inwi met 37 punten, 21 punten achter de koplopers van de competitie, AS FAR.

Uitgeschakeld in de groepsfase van de Afrikaanse Champions League, is WAC nog steeds in de race voor de Throne Cup, waar ze het zullen opnemen tegen Jeunesse Sportive Soualem in de 16e ronde op zondag 31 maart.

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan om onze nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

AANSLUITEN

Maak verbinding met HighFrequency