Neo Motors, de eerste volledig binnenlandse autofabrikant van Marokko, vierde vrijdag een belangrijke mijlpaal met de inauguratie van zijn eerste showroom in Rabat.

Deze gedenkwaardige gelegenheid, na de onthulling van het “Neo” model aan Koning Mohammed VI in mei 2023, werd gemarkeerd door de symbolische overhandiging van sleutels aan tien enthousiaste klanten, die de trotse eigenaars werden van de eerste Neo Motors-voertuigen, geheel ontworpen en gebouwd in Marokko.

De showroom in Rabat staat centraal voor het debuutmodel van het merk, zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de Marokkaanse markt.

Deze auto combineert naadloos prestaties, veiligheidskenmerken en milieuvriendelijkheid, en effent de weg voor een toekomstige line-up die elektrische voertuigen omvat en Neo Motors’ toewijding aan innovatie en duurzame mobiliteitsoplossingen bevestigt.

In een interview met het Marokkaanse persbureau (MAP) verklaarde Nassim Belkhayat, oprichter en CEO van Neo Motors, dat “de opening van deze eerste Neo Motors-showroom de verwezenlijking van een droom vertegenwoordigt.”

Belkhayat uitte verder zijn vreugde over het presenteren van Neo Motors-voertuigen aan klanten, die nu de sensatie van een proefrit kunnen ervaren, achter het stuur van hun eigen Neo Motors-auto kunnen stappen en rechtstreeks in de showroom bestellingen kunnen plaatsen.

Met de nadruk op de ambitieuze uitbreidingsplannen van het bedrijf voor het hele land, onthulde hij de aanstaande lancering van ongeveer 15 extra showrooms door het hele Koninkrijk.

“Deze locatie werd vier jaar geleden al bedacht, zelfs voordat de bouw van de fabriek en de ontwerpfase van het prototype begon. Ons onveranderlijke doel was om de Marokkaanse vlag hoog te laten wapperen met het allereerste automerk van het land,” merkte hij op.

Deze locaties zullen worden opgezet door middel van strategische partnerschappen met Marjane Holding, een prominente Marokkaanse detailhandelsgroep, en Speedy Maroc, het bedrijf dat belast is met de after-sales services voor Neo Motors-voertuigen.

MOROCCO WORLD NEWS

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan om onze nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

AANSLUITEN

Maak verbinding met HighFrequency