In deze aflevering van onze podcast hebben we de eer om de deskundige en vooraanstaande ondernemer Abdelhadi Eldweeb te ontvangen, oprichter van SoluPerformance. We bespreken leiderschapscapaciteiten en hoe deze capaciteiten je carrièrepad kunnen bepalen en je kunnen transformeren van een werknemer naar een succesvolle leider en onafhankelijke ondernemer. Ben jij van nature een leider? Denk je eraan om de overstap naar ondernemerschap te maken? Ontdek hoe leiderschaps- en effectieve managementvaardigheden je kansen op succes in de wereldmarkt kunnen vergroten.

Abdelhadi deelt zijn reis van werknemer tot oprichter van een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van zakelijke en administratieve prestaties. Hij biedt praktische adviezen voor iedereen die zijn eigen bedrijf wil oprichten of zijn leiderschapsvaardigheden wil verbeteren. We duiken ook in hoe je leiderschapsvaardigheden, zelfmotivatie en teambeheer effectief kunt ontwikkelen.

Sluit je aan bij ons in deze aflevering voor inspiratie en informatie die je helpen je rol in het leven te begrijpen, of je nu werknemer of ondernemer bent. Je zult waardevolle tips vinden die je financiële onafhankelijkheid vergroten en je begeleiden naar een bloeiende carrière. Luister nu en ontdek meer over Marokkaanse en wereldwijde succesverhalen in de zakenwereld!

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan om onze nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

AANSLUITEN

Maak verbinding met HighFrequency