Real Madrid heeft besloten om een mogelijke terugkeer van Achraf Hakimi te onderzoeken. Volgens de krant AS zullen de Spaanse giganten niet aarzelen om een slimme zet uit te halen ten koste van Paris Saint-Germain om hun voormalige speler terug te krijgen.

Met het vertrek van Kylian Mbappé is Achraf Hakimi een speler die PSG graag wil behouden. Onder contract tot 2025 zou de Atlas Leeuw kunnen terugkeren naar de rangen van Real Madrid. Het Franse club wil echter zijn contract verlengen en is niet van plan te buigen voor de druk van Real, een club waarmee het al enige tijd conflicten heeft.

Als gevolg daarvan heeft het management van de club uit de Spaanse hoofdstad al een uitgewerkt plan om de Marokkaan binnen te halen. De Merengues willen wachten tot 2026 om hem gratis terug te krijgen. Dit zou samenvallen met het einde van Carvajal’s avontuur op de rechterkant. Real hoopt alle beschikbare middelen te gebruiken om Achraf Hakimi te overtuigen zijn contract niet te verlengen met PSG, die al enkele weken proberen om hem vast te leggen.

Hakimi houdt zijn geboortestadclub in gedachten, vooral met de komst van zijn beste vriend Kylian Mbappé bij Los Blancos. De voormalige Inter Milan-speler heeft herhaaldelijk zijn wens geuit om opnieuw het witte shirt te dragen.

Bovendien kent Hakimi de Madrileense club al goed van zijn eerdere periode daar en zal hij zich snel thuis voelen in het Santiago Bernabeu. Op 25-jarige leeftijd is hij een goede optie voor Los Blancos om te overwegen.

Al met al zou Ancelotti zich moeten richten op het terughalen van Hakimi naar Spanje, aangezien hij Real Madrid kan helpen om de komende jaren een aantal grote trofeeën te winnen.

Hakimi had onlangs weer een indrukwekkend seizoen in Parijs, met een reeks indrukwekkende prestaties aan de rechterkant van de verdediging van PSG. De Marokkaanse international scoorde vijf doelpunten en leverde zeven assists in 40 wedstrijden voor de Franse ploeg in alle competities afgelopen seizoen.

Achraf Hakimi is een van de duurste spelers ter wereld, met een geschatte marktwaarde van 68 miljoen euro, de hoogste voor een rechtsback.

Hespress English

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan om onze nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

AANSLUITEN

Maak verbinding met HighFrequency