Bondscoach Walid Regragui gaf commentaar op de terugkeer van Atlas Leeuwen-aanvoerder Romain Saïss na het missen van het kamp in maart. Hij herhaalde dat Saïss niet was opgeroepen om Regragui in staat te stellen jongere spelers te testen.

Tijdens een persconferentie op dinsdag, waarin Regragui de selectie van de Atlas Leeuwen voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden bekendmaakte, benadrukte hij zijn vertrouwen in Saïss en diens leiderschapskwaliteiten.

De coach sprak ook over zorgen omtrent de gereedheid van Nayef Aguerd na zijn blessure bij West Ham. Hij merkte op dat Aguerd aan zijn fysieke conditie werkt met de arts van het nationale team.

In reactie op vragen over het gebrek aan Botola-spelers in de selectie, zei Regragui dat zijn selectie gebaseerd is op verdienste en afstemming met zijn speelstijl. Hij gebruikte de voorbeelden van Rahimi en El Kaabi, die werden opgeroepen nadat ze hun prestaties hadden verbeterd. De coach maakte duidelijk dat er geen quotum zal zijn voor spelers uit de lokale competitie, en voegde eraan toe: “Als er namen opduiken die het verdienen om in het nationale team te zitten, zullen ze worden opgeroepen.”

HESPRESS ENGLISH

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan om onze nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

AANSLUITEN

Maak verbinding met HighFrequency